Voorwoord: Gegevens van de ondernemer
Atneon
Sportterreinstraat 28C
9648 CB Wildervank
Nederland

KVK: 78725976
BTW: NL003371490B09

E-mail: [email protected]

Artikel 1: Inleiding
1.1 Atneon hecht waarde aan het beschermen van uw privacy en het ontwikkelen van technologie die u de meest geavanceerde en veilige online ervaring geeft. Deze privacyverklaring is van toepassing op de Atneon en betreft het verzamelen van gegevens en gebruik. Door het gebruik van de Atneon website maakt u kenbaar dat u akkoord gaat met de behandeling van gegevens zoals deze in deze verklaring wordt beschreven.

Artikel 2: Verzamelen van uw gegevens
2.1 Atneon verzamelt persoonsgegevens, zoals uw e-mail adres, naam, thuis- en werkadres of telefoonnummer en uw IP adres.

Artikel 3: Niet zonder toestemming
3.1 Atneon gebruikt of openbaart gevoelige persoonlijke gegevens, zoals ras, religie of politieke voorkeuren niet zonder uw uitdrukkelijke toestemming.

Artikel 4: Geheimhouding
4.1 Atneon zal uw persoonsgegevens nooit openbaren, zonder mededeling, behalve wanneer dit wettelijk vereist is of wij in goed vertrouwen geloven dat een dergelijke handeling nodig is om: (a) te voldoen aan een uitvoeringsdecreet of aan een juridisch proces dat wordt gevoerd op Atneon of de site; (b) om de rechten of eigendom van Atneon te beschermen en verdedigen; en, (c) te handelen onder urgente omstandigheden om de persoonlijke veiligheid van gebruikers van Atneon, of het publiek te beschermen.

Artikel 5: Veiligheid van uw (persoons)gegevens
5.1 Atneon stelt uw persoonsgegevens veilig tegen ongeautoriseerde toegang, gebruik of openbaring. Mijn Website Hosting stelt de persoonsgegevens die u aanlevert aan computer servers veilig in een gecontroleerde, zekere omgeving, beschermd tegen ongemachtigde toegang, gebruik of openbaring. Wanneer persoonlijke informatie (zoals een creditcard nummer) wordt overgedragen naar andere websites, wordt het altijd beschermd door Secure Socket Layer (SSL) beveiliging, die alle gevoelige informatie onherkenbaar codeert alvorens te verzenden.

Artikel 6: Wijziging verklaring
6.1 Atneon zal zo nu en dan de privacyverklaring updaten om bedrijfs- en klantenfeedback te reflecteren. Atneon raadt u aan om periodiek deze Verklaring te raadplegen om op de hoogte te blijven van hoe Atneon uw informatie beschermt.

Artikel 7: Contact informatie
7.1 Atneon heet uw commentaar betreffende deze privacyverklaring welkom. Als u van mening bent dat Atneon niet heeft gehandeld op grond van deze Verklaring, dan kunt u contact opnemen met Atneon contactformulier. Wij zullen commercieel gezien redelijke inspanningen verrichten om meteen het probleem te bepalen en op te lossen.

Laatste wijziging: 01-08-2020

Powered by WHMCompleteSolution